De voedselbehoefte van de kat

Banditvoer bestaat uit 100% biologisch vlees en uiteraard zonder conserveringsmiddelen en smaak/kleurstoffen.

U zal merken dat op Bandit kattenvoer uw kat weinig ontlasting zal hebben, tandsteen veel minder snel ontstaat, eventuele blaasklachten overgaan en de vacht zacht en glanzend wordt. Voor extra schone tanden kunt u uw kat een á twee keer per week een kippennekje, vleugeltje of een stuk vlees (hart, rundvlees) geven. Rauw, niet gekookt.

Het voedsel van onze kat moet bestaan uit de juiste enzymen en voedingsstoffen, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Omdat een kat niet alleen alle eerder genoemde bestanddelen naar binnen moet krijgen, maar ook nog in de juiste verhouding, is het zelf samenstellen van de maaltijd voor een leek een ingewikkelde en riskante onderneming. De kat krijgt al snel een overschot van het een en een tekort aan het ander. Aan Bandit kattenvoeding voegt u in principe geen extra vitaminen of mineralen toe, omdat u hiermee de samenstelling van het voer verandert. De benodigde hoeveelheid Bandit diepvries voeding per dag komt neer op +/- 80-100gram voor de volwassen kat van 4-5Kg.

Goede voeding is belangrijk voor een gezonde, energieke kat!                    Was na gebruik, altijd uw handen

 

 

<--  HET HIERNAAST LIGGENDE INLOGFORMULIER IS       ENKEL TOEGANKELIJK VOOR DIERENARTSEN.

Art116

116 Bio katmix rund 480 gram

In de darm leven meer micro-organisme dan er honden en katten op de hele wereld leven. Goede bacteriën kunnen juist helpen om gezond te blijven. Zo zorgen de goede bacteriën in de darmen van uw hond of kat ervoor dat de slechte bacteriën geen plek meer hebben om te groeien. Maar in de huidige maatschappij en met onze moderne honden en kattenvoeders krijgen ze (te) weinig goede bacteriën binnen. Bandit diervoeding is een voeding op basis van biologisch vlees. Het is een complete voeding waar u niets aan toe hoeft te voegen. 

samenstelling: vers bio rundvlees, kippenvlees en bio zilvervliesrijst (1,5%) verse vis (haring of makreel afhankelijk van jaargetijde).

rijk aan taurine en omega vetzuren!

eiwit 21%, vocht 62%, vet 12%, as 2,1%, ruwe celstof 4,3% calcium 5,2g/kg fosfor 3,4g/kg, 


 

 

eu logo 

|     Volg ons op facebook:

|      product informatie 0318-590554 - medische vragen dierenarts 0318-590403
ADRES: WESTENENGERDIJK 9  6732GP HARSKAMP        © 2019  Banditvoeding