Bandit diervoeding bevat:

  • Gemalen Biologische botten met kippenvlees wordt als calciumbron gebruikt in de standaard vleesmix. Dit zijn kippen waar het kipfilet vanaf is gesneden en voor menselijke consumptie is gebruikt. Dit is een hoogwaardig product en geen afvalproduct. Voor de vleesmix Kip worden zelfs complete oude Biologische legkippen gebruikt.Als calciumbron in de Lam en Geit variant worden Lams-Geiten ribben gebruikt.
  • Eerste kwaliteit biologisch orgaanvlees wat bestaat uit pens, hart, lever en niertjes van een rund of Lam of geit afhankelijk per variant.
    Biologische zilvervliesrijst (niet in alle varianten)die op rijstvelden worden verbouwd waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet is toegestaan.
  • Hoogwaardig spiervlees. Dit is hetzelfde vlees wat u bij uw biologische slager in de vitrine ziet liggen. Het vlees wordt ingekocht bij Europese slachthuizen die onder strenge controle staan.
  • Strenggeselecteerde verse biologische groente afgestemd op de dieetvoedingen. De verkrijgbare soort is afhankelijk van het jaargetijde o.a. afkomstig van een zorgboerderij.
  • Versgevangen vis. (haring of makreel afhankelijk van het jaargetijde rechtstreeks ingekocht vers en ongezouten)

Onze producten zijn verkrijgbaar in de varianten:300gram,465gram en 935gram 

         

 Klik op de naam voor een afbeelding.

In de darm leven meer micro-organismen dan er honden en katten op de hele wereld leven. Goede bacteriën kunnen juist helpen om gezond te blijven. Zo zorgen de goede bacteriën in de darmen van uw hond of kat ervoor dat de slechte bacteriën geen plek meer hebben om te groeien. Maar in de huidige maatschappij en met onze moderne honden en kattenvoeders krijgen ze (te) weinig goede bacteriën binnen.

Bandit diervoeding zorgt ervoor dat de goede en slechte bacteriën elkaar in evenwicht houden. Bandit diervoeding is een voeding op basis van biologisch vlees. De biologische runderpens is gunstig voor een goede darmflora.

Na gebruik, was en ontsmet altijd uw handen!

Hygiëne bij diepvriesvoeding en verse kauwproducten Hygiëne bij diepvriesvoeding en verse kauwproducten De angst voor bacteriën begon al bij Pasteur!Veel dierenartsen roepen al snel “SALMONELLA” bij versvlees en diepvriesvoeding. Echter in onze eigen dierenartsenpraktijk zijn we de tegengekomen salmonella besmettingen enkel bij de brokgevoerde honden tegengekomen! Honden die overigens op versvlees staan lopen natuurlijk dezelfde risico’s en kunnen het evengoed krijgen. Daarom is een goede hygiëne zeer belangrijk en al helemaal bij gezinnen met kleine kinderen of mensen met een slechte weerstand.Houdt daarom altijd de hygiëneregels goed in de gaten. Gebruik voor de dieren apart bestek (messen, vorken, lepels, snijplanken) Gebruik geen houten snijplanken, maar glas of kunsstof Gebruik een aparte ruimte voor het bereiden van de maaltijden voor uw huisdier. Reinig na bereiding al het bestek en het aanrecht met een ontsmettend schoonmaakmiddel. Maak alles goed droog en was uw handen. Ook de eetplek van de dieren moet goed schoon te maken zijn, voorkom dat uw dier met het voedsel gaat slepen. Geef uw hond buiten op een plek te eten waar geen kinderen spelen. Verwijder eten of kauwbotten die niet opgegeten zijn binnen een uur. Laat geen kleine kinderen over de grond kruipen waar uw huisdier eet. Ruim de uitwerpselen van uw hond of kat in de tuin tijdig op. (vooral ’s zomers)Zo houdt u het huis en de eetplek veilig schoon voor alle huisgenoten.De producten van Bandit zijn zuiver en salmonella vrij, hygiëne staat bij Bandit voorop.Wij werken volgens de nieuwe Europese regelgeving die streng wordt gecontroleerd. Ons ingeschreven erkenningsnummer is: EK-nr.20442 en Skalnr.: 0125107 nl-bio-01 Registratie speciaalvoedingen valt onder Klasse 5:Diergeneeskundige producten / speciaalvoedingsmiddelen voor medisch gebruik op advies dierenarts. Inschrijvingsnummer onder merknaam Bandit: Benelux 0901235

Bandit Diervoeding Westenengerdijk 9 6732GP Harskamp Tel 0318-590554 www.banditvoeding.nl

 


 

 

eu logo 

|     Volg ons op facebook:

|      product informatie 0318-590554 - medische vragen dierenarts 0318-590403
ADRES: WESTENENGERDIJK 9  6732GP HARSKAMP        © 2019  Banditvoeding