Over katten

Alle dieren hebben, net als de mens, voor het behoud van het leven voedsel nodig als brandstof voor het energieverbruik en voor de opbouw en instandhouding van het lichaam. De mens heeft echter een heel andere voedselbehoefte dan bijvoorbeeld de kat.

Katten zijn van oorsprong woestijn- en savannedieren. Ze drinken van nature weinig maar halen het benodigde vocht uit hun prooi. In brokken zit te weinig vocht en daarom hebben veel katten last van blaasgruis- en nierproblemen. Ook de grote hoeveelheden granen die in brok/blikvoeders zitten zijn alleen maar belastend voor het kattenlichaam.
Bandit kattenvoeding bevat voornamelijk vlees en doordat het rauw is, bevat het veel enzymen en voedingstoffen in de oorspronkelijke, gemakkelijk opneembare vorm. Tevens bevat Banditvoeding een juist gehalte aan het aminozuur thaurine. Thaurine is een essentieel aminozuur en katten kunnen dit aminozuur zelf niet aanmaken en moeten de juiste hoeveelheid dan ook via de voeding binnen krijgen.

Banditvoer bestaat uit 100% biologisch vlees  en rijst (afhankelijk per variant) zonder conserveringsmiddelen en smaak/kleurstoffen. De wildmix voor de kat bevat geen rijst.



DSC 0029    Dropje en Frodo


 

 

eu logo 

|     Volg ons op facebook:

|      product informatie 0318-590554 - medische vragen dierenarts 0318-590403
ADRES: WESTENENGERDIJK 9  6732GP HARSKAMP        © 2019  Banditvoeding